DEMANA'NS PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Disposem de quatre espais, Ca’n Alzina, Castell de TousCan Macià i Hotel Amèrica, que ens permeten donar solució a qualsevol tipus d’esdeveniment i necessitats. A més a més, la seva bona ubicació a Igualada i rodalies, a 35 minuts de Barcelona per l’autovia A-2, fan d’aquests espais idonis per a trobar fàcilment una estona d’intimitat i desconnexió.

Estem orientats a tot tipus d’esdeveniments, des de petits dinars d’empresa fins a grans celebracions, com per exemple:

Casaments
Aniversaris
Noces d’or
Batejos
Comunions
Trobades familiars
Dinars de negocis
Sopars d’empresa
Convencions
Jornades de motivació empresarial

Oferim cuina de mercat amb pinzellades creatives, utilitzant productes de temporada i de proximitat en els casos que és possible.

QUÈ HAN DIT DE NOSALTRES?

Va ser genial! Els diferents espais, l’oferta gastronòmica, i l’equip humà de l’hotel… ens vem sentir molt bé!! I tant que repetirem!! Moltes gràcies!! 😄👍

Trilogi eCommerce 

Bateig genial el de la petita Martina! Menjar boníssim, l’espai molt adequat i un servei genial!! Molt recomanable

Belén Ramírez

Este sábado he celebrado el bautizo de mi hija Martina y hemos salido encantados de todo, la dedicación y el esfuerzo que nos ha demostrado Jéssica con todos los preparativos ha sido increíble. También Gustavo, el camarero, o todo un profecional, mi familia salió encantada de lo bien que estaba todo. Lo recomiendo 100%. Una vez más gracias Jéssica y Gustavo por este dia.

 

Salva Borras Callado