skip to Main Content

Sopar d’estiu d’Espai Gastronomia

L’equip d’Espai Gastronomia celebrem el mític sopar d’estiu. Endevineu la temàtica: San Fermín.

Un any més, tot l’equip és citat per sopar plegats una nit de diumenge en alguna de les finques d’Espai Gastronomia sense saber què passarà ni envolt de quina temàtica serà.

Enguany anàvem vestits de blanc i a l’arribada vam ser caracteritzats com els millors “mozos” dels Sanfermines. Ja us podeu imaginar que la tarda va ser moguda entre jocs d’enigmes i curses, acompanyades de bona sidra i bon vi begut amb bóta.

Després d’un “encierro” remullat amb vi, vam donar per acabades les activitats i vam seure a taula amb molt bona companyia. I com no podia ser d’altra manera, un sopar inspirat en les tradicionals sidreries: truita de bacallà, cocotxes, gambes, cloïsses, entrecot… i un formatge amb codonyat per postres.

Una jornada per passar-ho bé i adonar-nos un cop més que el millor d’Espai Gastronomia és el seu equip, i això té un valor incalculable.

 

 

Back To Top