Americaorigens22
Americaorigens22
Amèrica Orígens Restaurant
Americaorigens2
Amèrica Orígens Restaurant


DEMANA'NS PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Benvinguts al restaurant Amèrica Orígens. Us oferim una carta de cuina mediterrània de proximitat, fresca, en connexió amb els nostres orígens,  i en un entorn amb total privacitat. Disposem d’un total de vuit taules amb separadors que creen un ambient de total intimitat i un espai privat per a petits grups.

HORARI

Migdies, de dimarts a diumenge de 13 a 16h

Vespres,  divendres i dissabtes de 20:30 a 23h

RESERVES

america-origens-telefon  676 691 862

PARQUING PRIVAT PER A CLIENTS

La nostra història comença el 1944, de la mà dels nostres besavis Jeroni Carol i Laura Aloy amb el Bar America a la rambla sant Isidre d’Igualada. Anys més tard, el 1955, es traslladen als peus de la nova carretera N-II i construeixen un bar-restaurant, l’Amèrica, junt amb els seus fills Josep i Joan.

El restaurant estava obert 24 hores al dia els 365 dies a l’any i era un bullici, un anar i venir de viatgers, però també un gran punt de trobada de famílies igualadines que anaven a dinar plegats.

L’establiment es trobava en ple creixement. Es fan obres d’ampliació i el 1957 s’obre ja la primera planta d’habitacions i així neix l’Hotel Amèrica.

Dos anys més tard arriba la segona planta d’habitacions, i després la construcció de la sala de festes, l’ampliació del restaurant i finalment l’any 1973 l’hotel nou.

Als anys 90, amb el desviament del trànsit cap a l’autovia A-2, obliga a l’empresa a reformular-se passant a ser d’un hotel de carrereta a un hotel urbà i reorientant-se cap a les convencions d’empresa i celebracions familiars.

La crisi econòmica del 2008 va provocar el tancament dels dos restaurants de l’Amèrica i reubicar el bar a un espai més reduït, però la crisi de la Covid-19 ens ha donat llum per reobrir les portes ara sota el paraigües d’Espai Gastronomia.

El juny del 2020, la quarta generació de restauradors de la família, decidim reobrir el restaurant, amb espais totalment reformats per a donar al client la privacitat que busca, amb una cuina mediterrània, fresca, i en connexió amb els nostres orígens.

DESCOBREIX
TOTS ELS NOSTRES ESPAIS