skip to Main Content

Una nit plena de color

Equip Espai Gastronomia Holi Party Ca N'alzina

Una masia, enmig de la immensitat de la natura, una colla d’amics i una nit per endavant plena de sorpreses. Així es plantejava el mític sopar d’equip d’Espai Gastronomia.

Vam arribar a Ca n’Alzina, enmig d’aquella pau que el caracteritza, tots vestits de blanc sense saber què ens esperava. De seguida el Carles ens va descobrir que seria una nit plena d’inspiració, on vibraria la creativitat i on donariem color a la neutralitat del blanc, com fem cada dia amb la nostra feina creant esdeveniments personals i únics.

Equip Espai Gatsronomia Ca n'Alzina

 

Vam començar amb una mica de concentració expressant què ens inspira cada una de les nostres finques: Ca n’Alzina, Can Macià, Castell de Tous i Hotel Amèrica. Cada una amb el seu caràcter i personalitat. El silenci i el caliu de les habitacions de Ca n’Alzina ens van ajudar a trobar les paraules.

Després, com a nens, vam correr per tota la finca buscant unes caixes sorpresa, que va resultar que portaven uns accessoris plens de color per aconseguir un look molt 60’s.

Ben acolorits ens vam traslladar a Eivissa, al nostre propi “Café del mar”, on vam gaudir un taller de cocteleria de tots els colors possibles.

coctels vall rubió ca n'alzina

 

I amb aquelles vistes a la vall de Rubió, rodejats de verd i la suau brisa d’estiu, i la música chill out de fons, van aparèixer pintures, pinzells i una tela en blanc. La creativitat va fluir i entre tots vam crear un quadre, únic, especial, ple d’expressions de color, traços i textures. Un creació en equip, colze a colze, com cada dia a Espai Gastronomia.

 

Però de sobte la música va vibar i el color ens va atrapar per sorpresa. Una Holi party havia explotat.

Vam gaudir com nens, el plaer d’embrutar-te, jugar i deixar-te portar per la música. Una gran experiència pels sentits.

equip espai gastronomia holi party ca n'alzina

 

Però com podia ser un esdeveniment d’Espai Gastronomia sense un bon àpat? Al porxo de Ca n’Alzina ens esperava una taula molt mediterrània, plena de color, amb fanalets i amb un sopar a base de marisc i peix. Ostres, llagostins, cloïsses, gambes, escamarlans, pop a la brasa, llagosta amb ous estrellats… Per un dia vam gaudir de ser nosaltres els qui seiem a taula.

taula mediterrània sopar porxo Ca n'Alzina

 

Però tot allò bo sempre arriba al seu final. Així que vam acabar la nit ballant sota la llum de la lluna, fins que va sortir el sol.

Ca n'Alzina festa porxo

Back To Top