Celebracions Hotel America Espai Gastronomia 12
Celebracions-hotel-america-espai-gastronomia-12
Celebracions-hotel-america-espai-gastronomia-8
Celebracions-hotel-america-espai-gastronomia-13

DEMANA'NS PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

CELEBRACIONS

A l’Hotel Amèrica posem tot el nostre esforç i il·lusió perquè podeu gaudir de moments inoblidables: aniversaris, noces d’or i plata, comunions, batejos… qualsevol motiu és bo per trobar-se i celebrar.

A part de la sala de banquets, comptem amb sales per a petites celebracions, i altres racons com els jardins i la piscina, per adaptar-se a les vostres necessitats.

A Hotel Amèrica trobareu sempre un tracte personal, exclusivitat i personalització que farà de la vostra celebració un moment únic.

Celebrem el nadal?
Cap d'any 2018-2019 Hotel Amèrica Igualada

RECOMANACIONS DELS CLIENTS

Va ser genial! Els diferents espais, l’oferta gastronòmica, i l’equip humà de l’hotel… ens vem sentir molt bé!! I tant que repetirem!! Moltes gràcies!! 😄👍

Trilogi eCommerce 

Bateig genial el de la petita Martina! Menjar boníssim, l’espai molt adequat i un servei genial!! Molt recomanable

Belén Ramírez

Este sábado he celebrado el bautizo de mi hija Martina y hemos salido encantados de todo, la dedicación y el esfuerzo que nos ha demostrado Jéssica con todos los preparativos ha sido increíble. También Gustavo, el camarero, o todo un profecional, mi familia salió encantada de lo bien que estaba todo. Lo recomiendo 100%. Una vez más gracias Jéssica y Gustavo por este dia.

 

Salva Borras Callado

DESCOBREIX
TOTS ELS NOSTRES ESPAIS

logo-petit-can-alzina-espai-gastronomia
logo-petit-can-macia-espai-gastronomia
logotip-castell-de-tous